Genanvendelige kaffekapsler

Vi har udviklet vores kapsel med respekt for din Nespresso® Original Line maskine. Den virker hver gang og holder din kaffe frisk. Den er tilmed af aluminium og er derfor 100% genanvendelig.

Machine gold

BESKYT DIN GARANTI

Garantien på din Nespresso®-maskine gælder også ved brug af vores kaffekapsler.

100% GENANVENDELIG

Ligeså god som de originale, og kan genanvendes til bl.a. nye kapsler - igen og igen.

Resilience gold

LANG HOLDBARHED

Vores kaffekapsel holder kaffen frisk, som var den nymalet, i minimum 8 måneder.

Vi passer på din maskine

For os er det utroligt vigtigt, at du med god ro i maven kan brygge din kaffe – uden at skulle bekymre dig for din dyre Nespresso® Original Line maskine.

 

Mange plastikkapsler fra bl.a. supermarkedet kan potentielt ødelægge din maskines fine nåle, der perforerer kapslen. Derfor bruger vi vores kvalitets aluminiumkapsel, der virker lige så godt som de originale fra Nespresso®, og sikrer den bedste kaffesmag – altid.

GENANVENDELIGE KAFFEKAPSLER

Det er vigtigt, at vores medlemmer kan drikke deres kaffe med god smag i munden. Aluminium er det bedst beskyttende materiale til at bibeholde kaffens friskhed og de nænsomme aromaer, men det er også 100% genanvendeligt. Netop derfor samarbejder vi med Stena Recycling, som er Nordens største genvindingsvirksomhed.

 

Som medlem af Kaffedrengen hjælper vi dig med at genanvende dine brugte kaffekapsler. Sammen sørger vi for, at de bliver genanvendt og får nyt liv. Klik på knappen og læs mere om Kaffedrengen Recycle.

ALTID FRISKMALET KAFFE

Kaffe er ligesom rødvin. Forestil dig du åbnede en flaske rødvin, drak et glas og efterlod den åben i 3 dage på køkkenbordet. Vinen er nu oxideret, og har mistet sine gode egenskaber og smag – det samme gælder ristet og malet kaffe.

 

Vores kaffekapsel sikrer en 100% ilttæt barrierer, som beskytter din kaffe og sikrer smagen af nyristet og frisk malet kaffe i op til 18 måneder fra, at vi har fyldt kaffe i din kapsel.

Hvad med bionedbrydelige kapsler?

Vi arbejder på mere bæredygtige kaffekapsler, der kan nedbrydes 100 % i naturen. Men de bionedbrydelige kaffekapsler, der i dag findes på markedet, er simpelthen ikke gode nok. Desværre giver bionedbrydelige kaffekapsler sig over tid og holder sig ikke tæt nok i forseglingen. Det gør, at kaffens lækre aromaer forsvinder samt, at holdbarheden forkortes.

 

Under hver produktion måler vi oxygenniveauet i kapslerne. Når kaffen kommer i kontakt med oxygen begynder den at oxidere, hvilket forringer smag og kvalitet. Den accepterede tolerance for niveauet af oxygen er 3 % i en kaffekapsel. Ved 5 % begynder en signifikant oxidering, som har stor indflydelse på kaffens friskhed og kvalitet – blot få dage efter indpakningen. For at sikre, at kvaliteten er i top er vores kaffekapsler helt tætte og har et oxygenniveau på 1-2 %. Den kvalitet kan man ikke få med bionedbrydelige kaffekapsler.

 

De bionedbrydelige kaffekapsler, der i dag findes på markedet, har ikke en god oxygenbarriere. Det gør simpelthen, at kvaliteten hurtigt forringes gevaldigt og der kan forekomme en bismag. Ydermere, så har bionedbrydelige kaffekapsler en holdbarhed på 6-9 måneder fra produktionen – men vi ser brud på forseglingen allerede efter 3 måneder. Når kaffen bliver oxideret forsvinder smagen og der kommer en bismag.

 

Den korte holdbarhed på kaffen vil simpelthen medføre, at vi, samt vores medlemmer, bliver nødt til at smide mere kaffe ud end højst nødvendigt. Dét mener vi ikke er bæredygtigt.

Du har muligvis også set os her:

boersennoborders
TV2L

Kaffedrengen

Kontakt

Start i dag

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte Nespresso® kompatible kaffekapsel på Trustpilot.

Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328

Copyright 2024 © Kaffedrengen.

FÅ BESKED, NÅR VI IGEN HAR LAGER

Vær den første til at få besked, når vi igen har Loveramics kopper på lager ❤️ Hvilke farver er du interesseret i?

Hør mere om vores
kommende returordning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores returordning.

Tilmeld dig vores
mørkristede nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye produkter, nyheder og meget mere i Kaffefamilien? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Psst… Bare rolig, vi spammer ikke.