Ristet med
kærlighed

Kaffedrengens kaffe er udarbejdet af kaffeentusiaster,
som har stor kærlighed for kaffe og erfaring inden for ristning af kaffe.

ristretto

En rig og intens ristretto lavet af vores kafferistere bestående hovedsageligt af Rubusta-bønner fra Vietnam. Den bittersøde og komplekse aroma taler virkelig til sanserne med sit strejf af nødder og krydderurter.

 

Robusta-bønnen indeholder dobbelt så meget koffein som Arabica-bønnen, hvilket giver det perfekte kick fra morgenstunden. Ristretto er derfor vores yndlingsmåde at sige godmorgen på, men den er samtidig perfekt som opfrisker i løbet af dagen.

 

Dens tykke crema, kombineret med en lang og behagelig afslutning, gør den ideel som ristretto, men også som espresso, latte, cappuccino og andre kaffedrikke med mælk.

Intensitet 12
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 100ml

espresso

En traditionel og komplet espresso lavet af vores kafferistere bestående hovedsageligt af Arabica-bønner fra Brasilien og Robusta-bønner fra Vietnam. De kraftige og runde smagsnoter forenes i en velafbalanceret espresso. Med en smagskombination af bittersød mørk chokolade, hasselnød og vanilje er Espresso vores favorit i løbet af dagen, men også den perfekte afslutning på en aften med god mad eller til desserten.

 

Resultatet af vores kafferisteres blanding af Arabica- og Robusta-bønnen er en tung kaffe med en velafbalanceret krop. Kaffen er derfor perfekt som espresso og ristretto, men også som latte, cappuccino og andre kaffedrikke med mælk.

Intensitet 8
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 100ml

Lungo

En mørkristet lungo lavet af vores kafferistere bestående hovedsageligt af Arabica-bønner fra Brasilien. Den intense smag gør vores Lungo til den perfekte gode kop kaffe ved alle lejligheder og tidspunkter i løbet af dagen. Kaffen er fuld af smag, karakter og styrke, men den er samtidig yderst velafbalanceret.

 

Lungo har et strejf af mørk chokolade og komplimenteres af en sød eftersmag. Med andre ord: Lungo er vores svar på den perfekte kop kaffe, som ikke er til at modstå.

Intensitet 7
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 100ml

Bedste Abonnementsløsning

Fra stifteren af Barberklingen som blev kåret til Danmarks bedste abonnementsløsning i 2018 og den service får Kaffedrengens brugere nu også glæde af.

logo-grey

71 99 90 72

Mandag – Fredag mellem kl. 12-16

hej@kaffedrengen.dk

Alle ugens dage

følg med her
Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328
Copyright 2020 © Kaffedrengen