VORES SMAGSVARIANTER

Sortimentet byder på 6 lækre smagsvarianter. Start dit medlemskab med vores prøvepakke til kun 29 kr., der indeholder Ristretto, Espresso og Lungo.

Som medlem får du adgang til vores Members Blend: Ristretto Forte, Lungo Forte og Decaf. Bland dem i din kaffepakke á 60 kapsler til 169 kr. eller 120 kapsler til 299 kr.

Ristretto

Intensitet 10 Vores svar på den perfekte opkvikker dagen lang. En dejlig og intens smagsoplevelse til kaffeelskeren.

Espresso

Intensitet 8 Endelig en espresso, der ikke er alt for bitter, og som du kan nyde dagen lang. Mmm, det er vores svar på kærlighed.

Lungo

Intensitet 7 Simpelthen en dejlig kop kaffe til enhver lejlighed. Snyd ikke dig selv eller dine gæster for vores Lungo.

Lungo Forte

Intensitet 9 - Members Blend En lungo, hvor to verdener harmonerer og udfolder sig i en perfekt kaffeoplevelse.

Ristretto Forte

Intensitet 12 - Members Blend En stærk, kompleks og intens kaffeoplevelse, der virkelig gør et markant indtryk.

Decaf

Intensitet 8 - Members Blend Vi har skabt en fyldig og rund dekoffineret variant, som kan nydes hele dagen lang.

Intensitet 10
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml

Ristretto

INTENSITET 10

En rig og intens ristretto lavet af vores kafferistere bestående hovedsageligt af Robusta-bønner fra Vietnam. Den bittersøde og komplekse aroma taler virkelig til sanserne med sit strejf af nødder og krydderurter.


Robusta-bønnen indeholder dobbelt så meget koffein som Arabica-bønnen, hvilket giver det perfekte kick fra morgenstunden. Ristretto er derfor vores yndlingsmåde at sige godmorgen på, men den er samtidig perfekt som opfrisker i løbet af dagen.

Dens tykke crema, kombineret med en lang og behagelig afslutning, gør den ideel som ristretto, men også som espresso, latte, cappuccino og andre kaffedrikke med mælk.

Intensitet 10
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml
Intensitet 8
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml

Espresso

INTENSITET 8

En traditionel og komplet espresso lavet af vores kafferistere bestående hovedsageligt af Arabica-bønner fra Brasilien og Robusta-bønner fra Vietnam. De kraftige og runde smagsnoter forenes i en velafbalanceret espresso. Med en smagskombination af bittersød mørk chokolade, hasselnød og vanilje er Espresso vores favorit i løbet af dagen, men også den perfekte afslutning på en aften med god mad eller til desserten.

Resultatet af vores kafferisteres blanding af Arabica- og Robusta-bønnen er en tung kaffe med en velafbalanceret krop. Kaffen er derfor perfekt som espresso og ristretto, men også som latte, cappuccino og andre kaffedrikke med mælk.

Intensitet 8
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml
Intensitet 7
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml

Lungo

INTENSITET 7

En mørkristet lungo lavet af vores kafferistere bestående af Arabica-bønner, hovedsageligt fra Brasilien. Den intense smag gør vores Lungo til den perfekte gode kop kaffe ved alle lejligheder og tidspunkter i løbet af dagen. Kaffen er fuld af smag, karakter og styrke, men den er samtidig yderst velafbalanceret.

Lungo har et strejf af mørk chokolade og komplimenteres af en sød eftersmag. Med andre ord: Lungo er vores svar på den perfekte kop kaffe, som ikke er til at modstå.

Intensitet 7
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml

Members Blend

Vi har udvidet vores sortiment med to lækre forte varianter som er udviklet ud fra medlemmernes smagsønsker.

Lungo forte

INTENSITET 9

En rund og intens lungo lavet af vores kafferistere bestående bl.a. af mørkristede Arabica-bønner fra Brasilien og Robusta-bønner fra Vietnam. Vores kafferistere har skabt en kaffe, hvor to forskellige verdener harmonerer og udfolder sig i en perfekt kaffeoplevelse. De kraftige noter og intensiteten, som kendertegner Robusta komplimenteres af de runde og aromatiske noter fra Arabica. Du får en oplevelse, som er intens og rig på koffein med masser af velsmag – den perfekte kaffe til dig, der stiller store krav til en lungo.

 

Lungo Forte er skabt på baggrund af vores medlemmers ønsker. Resultatet er en karakterfuld og rund lungo med masser af styrke. Kaffen har en lang og behagelig eftersmag af nødder, heriblandt noter af mandel. En oplevelse enhver kaffeentusiast ikke må være foruden.

Intensitet 9
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml
Intensitet 9
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml

Ristretto forte

INTENSITET 12

En kompleks og mørkristet ristretto lavet af vores kafferistere bestående af Robusta-bønner fra bl.a. Vietnam. Vores kafferistere har nøje og præcist udvalgt bønner af særdeles høj kvalitet for at skabe en kompleks og intens kaffeoplevelse, der virkeligt gør et markant indtryk. Kaffen opleves silkeblød og olieret på tungen, hvorefter de komplekse aromaer, heriblandt chokolade og træ, fremstår i en lang og behagelig eftersmag. Ristretto Forte er en trofast følgesvend, når der skal serveres ikke blot en kop kaffe men en oplevelse.

 

Dens tykke crema og kraftige karakter gør den særdeles velegnet til en latte, cappuccino og andre kaffedrikke med mælk, hvor kaffesmagen forbliver dominant. Snyd ikke dig selv for oplevelsen – også uden mælk.

Intensitet 12
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml
Intensitet 12
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml

Decaf

INTENSITET 8

Vores Decaf skulle være perfekt. For at opnå en stor, men dekoffeineret, kaffeoplevelse har vores kafferistere brugt bl.a. mørkristede Arabica-bønner fra Brasilien og Robusta-bønner fra Vietnam. De kraftige noter og intensitet, der kendetegner Robusta, komplimenteres af de runde og aromatiske noter fra Arabica. Resultatet er en fyldig og rund decaf, som kan nydes både som en stor og lille kop. Med andre ord, en decaf fyldt med karakter, smag og styrke. Decaf er balanceret, frisk og har et strejf af nødder. Du bestemmer selv størrelsen på fornøjelsen, så bryg den som espresso eller lungo, og oplev den forfriskende eftersmag af frugt.

Intensitet 8
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml
Intensitet 8
Ristretto 25ml
Espresso 40ml
Lungo 110ml

KÅRET TIL BEDSTE ABONNEMENTLØSNING

Kaffedrengen er stiftet af Michael, som også står bag Barberklingen, der blev kåret til Danmarks bedste abonnementsløsning i 2018 af Dansk Erhverv – Digital Handel.

Kaffedrengen

Kontakt

Start i dag

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte Nespresso® kompatible kaffekapsel på Trustpilot.

Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328

Copyright 2024 © Kaffedrengen.

FÅ BESKED, NÅR VI IGEN HAR LAGER

Vær den første til at få besked, når vi igen har Loveramics kopper på lager ❤️ Hvilke farver er du interesseret i?

Hør mere om vores
kommende returordning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores returordning.

Tilmeld dig vores
mørkristede nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye produkter, nyheder og meget mere i Kaffefamilien? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Psst… Bare rolig, vi spammer ikke.