i mormors køkken

Kaffe har altid haft en stor betydning i mit liv, helt fra da jeg var lille. Her husker jeg klart og tydeligt besøgene hos min mormor. Hun havde altid købt importeret kaffe, der var ristet med kærlighed – og det kunne tydeligt duftes når man trådte ind i lejligheden, hvor luften altid var fyldt op med kaffens mange aromaer. Men det var ikke hvilken som helst kaffe – det var altid kvalitetskaffe.

 

Sidenhen har jeg været fast bruger af Nespresso® kaffekapsler, samt alternativerne fra supermarkedet. Men der var intet der kunne matche mormors kaffe, og derfor satte jeg mig for, at skabe et alternativ til de dyre kapsler, med fokus på kvalitet. Derfra begyndte mange besøg i hele verden hos leverandører og kaffebønder for at undersøge markedet til bunds. Ud fra alle de besøg valgte vi kun de bedste, der kunne levere en kvalitet, som kaffeelskere og min mormor ville godkende.

De fleste af os har længe måtte vælge mellem de dyre mærkebrands eller kaffekapsler uden smag fra supermarkedet. Vi indså, at der måtte være et smartere alternativ, som foruden skulle være til at betale, også kunne konkurrer med mærkebrands på kvaliteten.

Vi tog derfor initiativ som kaffeelskere og skabte Kaffedrengen.

Fra alle os

Dit kaffeelskende team som sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse fra morgen til aften.

Pernille

Ristretto-kvinde

Nikolaj

Ristretto-mand

Bozena

Lungo-kvinde

Josefine

Lungo-kvinde

Michael

Espresso-mand

Jeppe

Ristretto-mand

Bedste Abonnementsløsning

Fra stifteren af Barberklingen som blev kåret til Danmarks bedste abonnementsløsning i 2018 og den service får Kaffedrengens brugere nu også glæde af.

logo-grey

71 99 90 72

Mandag – Fredag mellem kl. 12-16

hej@kaffedrengen.dk

Alle ugens dage

følg med her
Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328
Copyright 2019 © Kaffedrengen