i mormors køkken

Kaffe har altid haft en stor betydning i mit liv, helt fra da jeg var lille. Her husker jeg klart og tydeligt besøgene hos min mormor. Hun havde altid købt importeret kaffe, der var ristet med kærlighed – og det kunne tydeligt duftes når man trådte ind i lejligheden, hvor luften altid var fyldt op med kaffens mange aromaer. Men det var ikke hvilken som helst kaffe – det var altid kvalitetskaffe.

 

Sidenhen har jeg været fast bruger af Nespresso® kaffekapsler, samt alternativerne fra supermarkedet. Men der var intet der kunne matche mormors kaffe, og derfor satte jeg mig for, at skabe et alternativ til de dyre kapsler, med fokus på kvalitet. Derfra begyndte mange besøg i hele verden hos leverandører og kaffebønder for at undersøge markedet til bunds. Ud fra alle de besøg valgte vi kun de bedste, der kunne levere en kvalitet, som kaffeelskere og min mormor ville godkende.

De fleste af os har længe måtte vælge mellem de dyre mærkebrands eller kaffekapsler uden smag fra supermarkedet. Vi indså, at der måtte være et smartere alternativ, som foruden skulle være til at betale, også kunne konkurrer med mærkebrands på kvaliteten.

Vi tog derfor initiativ som kaffeelskere og skabte Kaffedrengen.

MØD TEAMET BAG

Mød Kaffedrengens kaffeelskende team.

Vi sørger for, at du får den bedst mulige kaffeoplevelse fra morgen til aften 😍

Josefine

Lungo-kvinde

Amalie

Ristretto-kvinde

Bozena

Lungo-kvinde

Aleksander

Lungo-mand

Nicklas

Espresso-latte-mand

Daniel

Espresso-mand

Patrick

Espresso-mand

Nikolaj

Ristretto-mand

Michael

Lungo-mand

Pepsi

Lungo-hund (uden varmen og kaffen)

Bedste Abonnementsløsning

Fra stifteren af Barberklingen som blev kåret til Danmarks bedste abonnementsløsning i 2018 og den service får Kaffedrengens brugere nu også glæde af.

logo-grey

71 99 90 72

Mandag – Fredag mellem kl. 12-16

hej@kaffedrengen.dk

Alle ugens dage

følg med her
Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328
Copyright 2020 © Kaffedrengen