i mormors køkken

Kaffe har altid haft en stor betydning i mit liv, helt fra da jeg var lille. Her husker jeg klart og tydeligt besøgene hos min mormor. Hun havde altid købt importeret kaffe, der var ristet med kærlighed – og det kunne tydeligt duftes når man trådte ind i lejligheden, hvor luften altid var fyldt op med kaffens mange aromaer. Men det var ikke hvilken som helst kaffe – det var altid kvalitetskaffe.

 

Sidenhen har jeg været fast bruger af Nespresso® kaffekapsler, samt alternativerne fra supermarkedet. Men der var intet der kunne matche mormors kaffe, og derfor satte jeg mig for, at skabe et alternativ til de dyre kapsler, med fokus på kvalitet. Derfra begyndte mange besøg i hele verden hos leverandører og kaffebønder for at undersøge markedet til bunds. Ud fra alle de besøg valgte vi kun de bedste, der kunne levere en kvalitet, som kaffeelskere og min mormor ville godkende.

 

– Michael, stifter

De fleste af os har længe måtte vælge mellem de helt dyre mærkebrands eller kaffekapsler uden smag fra supermarkedet. Men vi indså, at der måtte være et smartere alternativ, som både skulle være til at betale, men også kunne konkurrere med mærkebrands på kaffe kvaliteten.

 

Derfor tog vi som kaffeelskere initiativ skabte Kaffedrengen i efteråret 2018. Her kunne de allerførste medlemmer modtage vores prøvepakke og selv smage kvaliteten. Det tog lynhurtigt fart, og på rekord tid blev vi Danmarks hurtigst voksende kaffemedlemskab. I dag får over 20.000 danskere fast leveret deres kaffe fra os, og det er vi så umådeligt stolte over.

Mød teamet bag

Fællesnævneren for alle os er, at vi elsker det vi laver, og vi har ofte en masse sjov mens vi gør det! 

KÅRET TIL BEDSTE ABONNEMENTLØSNING

Kaffedrengen er stiftet af Michael, som også står bag Barberklingen, der blev kåret til Danmarks bedste abonnementsløsning i 2018 af Dansk Erhverv – Digital Handel.

Kaffedrengen

Kontakt

Start i dag

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte Nespresso® kompatible kaffekapsel på Trustpilot.

Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328

Copyright 2024 © Kaffedrengen.

FÅ BESKED, NÅR VI IGEN HAR LAGER

Vær den første til at få besked, når vi igen har Loveramics kopper på lager ❤️ Hvilke farver er du interesseret i?

Hør mere om vores
kommende returordning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores returordning.

Tilmeld dig vores
mørkristede nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye produkter, nyheder og meget mere i Kaffefamilien? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Psst… Bare rolig, vi spammer ikke.