GENANVEND DINE KAFFEKAPSLER

Hjælp os med at give dine brugte kaffekapsler nyt liv. Fremover vil kaffen ikke bare smage godt – det vil også føles godt.

sådan gør du

Når du er medlem af Kaffedrengen, hjælper vi dig med at genanvende dine brugte kaffekapsler. Sammen sørger vi for, at de bliver genanvendt og får nyt liv.

1 TILFØJ RETURPOSE

På din profilside tilføjer du returposen for 29 kr. til din næste kaffepakke. Vi leverer den til dig med et fragtlabel på og klar til at blive en del af din husholdning.

2 NYD DIN KAFFE

Bryg kaffen på din Nespresso® maskine, og smid de brugte kaffekapsler i returposen. Når posen er fyldt, skal du forsegle den, så der ikke kan løbe væske ud.

3 AFLEVER POSEN HOS DAO

Når posen er fyldt og forseglet, skal du aflevere den i din nærmeste DAO pakkeshop, hvor den vil blive sendt retur til os. 

Find din nærmeste DAO pakkeshop her.

Er du endnu ikke medlem?

Smag først og bestil din egen prøvepakke til 29 kr. med 30 Nespresso® kompatible kaffekapsler. Som medlem kan du via din nyoprettede profilside bestille en returpose. Er du allerede medlem kan du tilgå din konto her.

KAFFE MED GOD
SMAG I MUNDEN

Det er vigtigt, at vores medlemmer kan drikke deres kaffe med god smag i munden. Aluminium er det bedst beskyttende materiale til at bibeholde kaffens friskhed og de nænsomme aromaer, men det er også 100% genanvendeligt. Netop derfor samarbejder vi med Stena Recycling, som er Nordens største genvindingsvirksomhed. 

 

Når du som medlem af Kaffedrengen gør brug af vores returordning vil dine brugte kaffekapsler blive til nye produkter såsom cykler, vindmøller eller endda nye kaffekapsler. Kaffegrumset bliver separeret fra kapslen og brugt til grøn energi og næringsrig gødning.

Ofte stillede spørgsmål

Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Vores kaffekapsler er 100% genanvendelige. De er lavet af ren aluminium, og det er der flere årsager til 👇

 

1. 100% genanvendeligt 

Aluminium kan genanvendes uendeligt, og faktisk består vores kapsler allerede af minimum 75% genanvendt aluminium.

 

2. Beskytter kaffens friskhed.

Aluminium er nemlig det bedste materiale til at beskytte din kaffes friskhed, smag og kvalitet.

 

3. Passer på din Nespresso® maskine.

Derudover, så er det for os utroligt vigtigt, at du med god ro i maven kan brygge din kaffe – uden at skulle bekymre dig for din dyre Nespresso® maskine. 

Som medlem af Kaffedrengen kan du gøre brug af vores genanvendelsesprogram. Helt simpelt bestiller du blot en af vores returposer med din næste kaffepakke, og går så i gang med at indsamle dine brugte kaffekapsler. Når posen er fuld skal den blot afleveres i nærmeste DAO pakkeshop, hvorfra den sendes retur til Kaffedrengen.

 

I samarbejde med Stena Recycle kan vi give dine brugte kaffekapsler nyt liv. De brugte kapsler bliver knust i et vandbad for at separere kaffegrums fra aluminium. Kaffegrumsen samles, og bliver transformeret til bl.a. grøn energi og næringsrig kompost. Herefter bliver de knuste kapsler smeltet, så kun ren aluminium er tilbage. Den rene aluminium bliver genanvendt til fx nye cykler, vindmøller og endda kaffekapsler.

Ja. Hver gang vi producerer nye aluminiumskapsler består de af minimum 75% genanvendt aluminium ♼

Vores Recycle Pose er lavet af 80% genanvendt plastik. Årsagen er, at denne pose er genanvendelig og bliver brugt af vores samarbejdspartner til at lave ny plastik.

Plastikposer af sukkerrør er bionedbrydelige, men desværre ikke genanvendelig og kræver tilmed mere CO2 at producere end en plastikpose af genanvendt plast.

Når du modtager posen har vi sat en returlabel på, så du blot kan aflevere den i din nærmeste DAO pakkeshop. Der findes mere end 1.500 DAO pakkeshops i Danmark, og du kan finde din nærmeste ved at klikke her.

De 29 kr er med til at dække nogle af udgifterne til fragt, produktion af pose samt håndtering af de retursendte kapsler.

Ja, det må der gerne. Kaffegrumsen kan vi sammen med Stena Recycling omdanne til grøn energi og næringsrig gødning.

Nej det må der ikke. Sørg for, at du har forseglet posen og hældt evt overskydende vand ud, så posen ikke lækker vand, når du afleverer den. Tak for din hjælp!

Nej, ikke endnu. Når du er medlem kan du tilføje returposen til din faste forsendelse. Har du brug for hjælp eller spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Kaffedrengen

Kontakt

Start i dag

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte Nespresso® kompatible kaffekapsel på Trustpilot.

Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328

Copyright 2024 © Kaffedrengen.

FÅ BESKED, NÅR VI IGEN HAR LAGER

Vær den første til at få besked, når vi igen har Loveramics kopper på lager ❤️ Hvilke farver er du interesseret i?

Hør mere om vores
kommende returordning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores returordning.

Tilmeld dig vores
mørkristede nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye produkter, nyheder og meget mere i Kaffefamilien? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Psst… Bare rolig, vi spammer ikke.