Gratis dag-til-dag levering.

Vi sender næste gang om

timer,
minutter,
sekunder.
PRØVEPAKKEN

Du skal vælge et medlemskab for at modtage smagsprøven. Men frygt ej – vi vil kun leve af glade medlemmer. Derfor er du kun forpligtet til smagspakken.

 

Med medlemskabet har vi et godt udgangspunkt, hvis du ønsker du at fortsætte efter smagsprøven. Skulle du mod forventning ikke ønske at fortsætte, så kan du altid afmelde dig med få klik på din profilside.

Vores pakker er lavet til at passe i din postkasse, og den bliver sendt med Dansk Avis Omdeling (DAO365), der også leverer morgenavisen. Det gør, at vi kan levere din kaffe i din postkasse inden kl. 7 den efterfølgende dag fra bestilling.

Selvfølgelig! 😍 Dit medlemskab er super simpelt og fleksibelt.

 

Som standard sender vi den første opfyldningspakke efter 14 dage fra tilmelding fordi, at vi ikke vil have, at du løber tør for kaffe. Passer det dig ikke, kan du altid ændre leveringen med få klik på din profilside, efter, at du har bestilt prøvepakken.

Alle vores kaffekapsler er vakuumpakket for at sikre en så lang holdbarhed som overhovedet muligt. Vi garanterer altid minimum 8 måneders holdbarhed på vores Nespresso kompatible kaffekapsler.

Vores kaffekapsler passer til alle Nespresso® Original Line maskiner.

 

Er du i tvivl om de passer til din? Kontakt os gerne på [email protected] eller tlf. 71 99 90 72, og så finder vi ud af det sammen ❤️

MEDLEMSKABET

Nej, vores medlemskab er uden binding.

 

Livet bør være let ❤️ Derfor kan du med få klik afmelde dit medlemskab når som helst på din profilside. Du forpligter dig kun på smagsprøven, for vi vil nemlig kun have glade medlemmer i Kaffedrengen.

Det kan du også! Vi har mange medlemmer, der ønsker længere intervaller end vi tilbyder eller ønsker blot at købe kaffekapsler, når det passer dem.

 

På din profilside sætter du blot dit medlemskab på pause. Og når du igen har brug for mere kaffe, så skal du blot aktivere dit medlemskab og vælge ’afsendelse i dag’.

 

Herefter opretter vores system automatisk en ny ordre på kaffekapsler til dig, og så kan du trygt sætte dit medlemskab på pause igen, til næste gang du har brug for nye kaffekapsler.

 

Får du brug for at skræddersy dit medlemskab endnu mere, så tøv ikke med at hiv fat i os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med det mindste.

Vi ønsker at levere en simpel løsning, dagen lang. Derfor er prisen på vores kapsler ens. Uanset om du vælger, at du udelukkende vil have Lungo, Espresso eller Ristretto – så er prisen den samme.

Udover prøvepakken til 29 kr, så koster vores kaffepakker hhv. 169 kr. for 60 kapsler, og 299 kr. for 120 kapsler. Alle pakker er med gratis dag-til-dag levering.

På din profilside kan du selv vælge dine varianter med få klik. Du kan blande dine opfyldningspakker helt som du ønsker dem.

Tøv ikke med at ringe til os på tlf. 78 71 73 73. Vi vil glæde os til at svare på dine spørgsmål. Telefonen er åben alle hverdage mellem 12 og 16.

 

Du kan også altid sende os en besked på chatten eller en mail til [email protected] – vi svarer dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig 😍

Kaffedrengen

Kontakt

Start i dag

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte Nespresso® kompatible kaffekapsel på Trustpilot.

Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328

Copyright 2024 © Kaffedrengen.

Hør mere om vores
kommende returordning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores returordning.