bÆREDYGTIGHED

Hos Kaffedrengen ønsker vi at bidrage til en mere bæredygtig produktion af kaffe, så du kan nyde de skønne aromaer uden en dårlig smag i munden. Derfor kan du her på siden læse om, hvilke tiltag og overvejelser vi gør for at imødekomme en mere bæredygtig kaffeproduktion.

BEDRE FORHOLD FOR MILJØET OG KAFFEARBEJDERE

Vi er stolte af, at vores kaffe er Rainforest Alliance® certificeret. Rainforest Alliance® er en miljøorganisation, der kæmper for at beskytte miljøet og sikre bedre arbejds- og leveforhold for arbejderne på kaffefarmene.

 

Alle vores kaffefarme er certificeret og opfylder dermed en række sociale, økonomiske og miljømæssige krav. Det betyder bl.a. at

1

Alle kaffearbejderne får en ordentlig løn, så de kan opretholde en god levestandard

2

Der er fokus på ligestilling, velfærd og ordentlige arbejdsforhold

3

Vi producerer kaffe med omtanke for miljøet ved at bruge mindre vand, energi og kunstgødning

Rainforest Alliance-certifikatet er den lille frø, som er placeret nederst i højre hjørne på dine kaffeæsker. Frøen er valgt som maskot, fordi mange frøer samlet på ét sted indikerer et sundt skovbundsmiljø.

 

Når du får din kaffe fra Kaffedrengen, er du med til at skabe bedre forhold for miljøet og kaffearbejderne, hvilket er vigtige skridt på vejen til en mere bæredygtig kaffeproduktion.

Genanvendelse i dagligdagen

HJÆLP OS MED AT GENANVENDE

Vi er stolte af vores samarbejde med Stena Recycling, som er Nordens største genvindingsvirksomhed med base i Sverige. Stena hjælper virksomheder med at genanvende råvarer for derved at bidrage til et cirkulært kredsløb og mindske klimaaftrykket.

 

Stena står for at hente, sortere og genanvende vores aluminiumskaffekapsler, så de ikke bliver til almindeligt restaffald, men derimod smeltet om til nye cykler, vindmøller eller endda nye kaffekapsler.

 

Vi er superglade for at bruge aluminiumskapsler til vores kaffe, fordi aluminium har en masse gode egenskaber. Aluminium er enormt slidstærkt og sikrer en lang holdbarhed på din kaffe og beskytter de gode smagsaromaer. Samtidig kan aluminium genanvendes utallige gange, når det sorteres korrekt, hvilket er det, som Stena hjælper os med.

VORES EMBALLAGE

Når vi sender kaffe ud til vores medlemmer, bruger vi papemballage. Det gør vi, da pap er et naturligt materiale, der kan sorteres og genanvendes. Vores pap er desuden FSC MIX-certificeret, hvilket betyder, at dele af pappet kommer fra genanvendelse, mens resten kommer fra ansvarligt, FSC-certificeret skovbrug, hvor man genetablerer det skov, som er fældet.

 

Da Kaffedrengens emballage udelukkende består af pap, er det også nemmere for dig at lægge til genanvendelse. Du behøver nemlig ikke først at frasortere andre materialer, som for eksempel plastikomslag eller metalclips.

 

Efter du har pakket dine kaffekapsler ud, skal papæsken blot i din papcontainer, helt som den er.

FRA BØNNE TIL KOP

Vi er en del af Farmer Connect®, der giver dig mulighed for at spore din kaffes oprindelse og følge rejsen helt fra bønne til kop.

 

Sammen med Farmer Connect® arbejder vi for at skabe gennemsigtighed og tillid mellem dig som forbruger og producenten af din kaffe. Vi synes ikke kun, det er vigtigt, at din kaffe smager godt. Vi synes også, det er vigtigt for dig at vide, hvor din kaffe stammer fra, hvordan den dyrkes, hvem der høster den, hvor den bliver ristet, for til sidst at ankomme hjemme hos dig.

 

Scan QR-koden bag på din kaffeæske med din kamera-app på mobilen, og få et unikt indblik i din kaffes oprindelse og rejse hjem til dig.

HAR DU NOGET PÅ HJERTET?

Vi sørger hele tiden for at holde os opdaterede på nye og bedre muligheder inden for bæredygtighed og sætter ind der, hvor det kan lade sig gøre for os. Har du nogen som helst spørgsmål eller tanker til vores tiltag omkring ovenstående, er du mere end velkommen til at række ud til os enten på mail, telefon eller på chatten.

Du har muligvis også set os her:

boersennoborders
TV2L

Kaffedrengen

Kontakt

Start i dag

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte Nespresso® kompatible kaffekapsel på Trustpilot.

Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328

Copyright 2024 © Kaffedrengen.

FÅ BESKED, NÅR VI IGEN HAR LAGER

Vær den første til at få besked, når vi igen har Loveramics kopper på lager ❤️ Hvilke farver er du interesseret i?

Hør mere om vores
kommende returordning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores returordning.

Tilmeld dig vores
mørkristede nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye produkter, nyheder og meget mere i Kaffefamilien? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Psst… Bare rolig, vi spammer ikke.