NEJ TAK TIL BØVLEDE ERHVERVSAFTALER

Hos os er der ingen gebyrer, leasingperioder eller andet bøvl. Tværtimod får I bare en god kop kaffe – til en god pris. Bestil Danmarks bedst bedømte kaffekapsler til Nespresso® Original-Line til jeres kontor, frisørsalon eller butik.

NEJ TAK TIL BØVLEDE ERHVERVSAFTALER

Hos os er der ingen gebyrer, leasingperioder eller andet bøvl. Tværtimod får I bare en god kop kaffe – til en god pris. Bestil Danmarks bedst bedømte kaffekapsler til Nespresso® Original-Line til jeres kontor, frisørsalon eller butik.

Hvorfor vælge Kaffedrengen?

HØJESTE KVALITET

Vi har nøje udvalgt den bedste kaffe af højeste kvalitet, så du kan få en perfekt kaffeoplevelse - hver gang

Skræddersyet til JER

Vælg den kaffepakke, der passer til jeres behov, og få den leveret fast direkte til døren. Sig farvel til bøvl med

Ingen binding ELLER GEBYRER

Tilbage er der kun god kaffe. For vi vil kun have glade medlemmer, og derfor er jeres medlemskab fleksibelt og helt uden binding

FRA IVÆRKSÆTTER TIL IVÆRKSÆTTER

Som iværksætter betyder en god kop kaffe utrolig meget. Men noget, der betyder endnu mere, er at kunne levere en god kop kaffe over for min kollegaer

Bedst bedømt på Trustpilot

Kaffedrengen er Danmarks bedst bedømte Kaffekapsel på Trustpilot med over 9.600 anmeldelser

Kamilla
Læs mere
Vi er bare så tilfredse! I er hurtige, venlige og har byens bedste kaffe - siger vores kunder. Og mine ansatte drikker alt for meget kaffe 🙄🙄🙄
Kenni
Læs mere
Det spiller bare! Ik noget ballade. Nemt at bestille, ændre leveringsdato og helt absurd hurtig levering hvis man pludselig løber helt tør... kaffen er (for en kapselkaffe) rigtig rigtig god - og billig. Kunne jeg give 6 stjerner havde jeg givet det uden at blinke!
Jonas
Læs mere
God kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Jeg er særligt glad for, at kafferne også kan bruges til en Lungo eller større kop kaffe, hvilket mange kapsler er for "tynde" til.

SMAGSVARIANTER TIL ALLE

Mød vores lækre smagsvarianter af kvalitetskaffe og find jeres favoritter. Alle varianter fås til samme lave pris

Ristretto

Intensitet 10 | Brygges som 25 ml Vores svar på den perfekte opkvikker dagen lang. En dejlig og intens smagsoplevelse til kaffeelskeren.

Espresso

Intensitet 8 | Brygges som 25-40 ml Endelig en espresso, der ikke er alt for bitter, og som du kan nyde dagen lang. Mmm, det er vores svar på kærlighed.

Lungo

Intensitet 7 | Brygges som 110 ml Simpelthen en dejlig kop kaffe til enhver lejlighed. Snyd ikke dig selv eller dine gæster for vores Lungo.

Lungo Forte

Intensitet 9 | Brygges som 110 ml En lungo, hvor to verdener harmonerer og udfolder sig i en perfekt kaffeoplevelse.

Ristretto Forte

Intensitet 12 | Brygges som 24-40 ml En stærk, kompleks og intens kaffeoplevelse, der virkelig gør et markant indtryk.

Decaf

Intensitet 8 | Brygges som 40-110 ml Vi har skabt en fyldig og rund dekoffineret variant, som kan nydes hele dagen lang.

Du har muligvis også set os her:

boersennoborders
TV2L

brug for hjælp?

Har du spørgsmål, brug for hjælp eller måske i tvivl om hvilken kaffepakke, der passer jer? Tag kontakt til os allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan også allerede nu gå i gang med at finde en løsning, der passer til jer

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på nogle af de mest stilte spørgsmål her

Alle erhvervsforsendelser kan sendes direkte til kontor, lager, butik eller andet efter behov. Vi afsender pakken med GLS erhvervslevering, hvorfor pakken vil modtages på den ønskede adresse i hverdagene. Vi leverer ikke i weekenden, så vi er sikre på, at der er altid er én på adressen til at tage imod pakken. 
GLS leverer kaffepakken på 1-3 hverdage. 

Jeres kaffepakke afsendes hver 4. uge helt automatisk – medmindre I udsætter eller fremrykker leverancen via profilsiden. Antallet af kapsler i jeres kaffepakke kan til enhver tid opdateres via kundeservice eller profilsiden. 

Vores erhvervspakker afsendes med 200, 300, 500, 750, 1000 eller 1500 kapsler. I kan altid opdatere antallet fra gang til gang eller ved behov. 

Nej, vi kan desværre kun modtage betaling via betalingskort eller MobilePay. 

Efter oprettelse af erhvervsmedlemskabet vil en profilside oprettes for at give jer muligheden for at tilpasse alle kaffepakker jeres behov. På profilsiden vil alle tidligere ordrer og tilhørende faktura være synlige. I jeres ordrebekræftelse vil I find et link direkte til download af faktura. 

Alle vores kaffepakker kan tilpasses efter dit behov via din profilside. Du kan både til- og fravælge varianter og bestille større kaffepakker via din side.

Vores kapsler er kompatible med alle Nespresso® Original Line maskiner herunder Creatista, Lattissima, Pixie, Citiz, Essenza og Inissia.
Vi hjælper meget gerne med at finde ud af, hvilken maskine, der står på jeres kontor ved behov.

Spar penge på jeres kaffeløsning

Når I vælger en løsning fra Kaffedrengen sparer I mange penge på jeres kaffe ift mærkebrands

Gratis track & trace levering

Vi leverer altid kaffen inden for 1-2 hverdage sendt som track&trace med GLS – tilmed gratis

Højeste kvalitet til Nespresso®

Vi udfordrer mærkebrands på kvaliteten – til en endnu bedre pris. Oplev vores seks smagsvarianter.

Vælg den rigtige KAFFEløsning

Kaffeløsninger til kontoret er tit dyre og bøvlede, men sådan behøver det faktisk ikke at være. Tværtimod – så har vi skabt den perfekte løsning (hvis vi selv skal sige det) til det lille kontor, der bare ønsker kaffe, der smager himmelsk. Slut med at punge ud med store summer til dyre maskiner, der næsten kræver en baristauddannelse, for at kunne betjenes korrekt. De bedste kaffeløsninger til kontoret smager skønt, er nemme at brygge (og rengøre) og koster ikke en bondegård.

 

Det er de hundredevis af virksomheder og små kontorer, der får leveret deres kaffe fra os i dag, helt enige i.

Over 25 millioner kopper kaffe solgt

Siden vi lancerede Kaffedrengen i September 2018 har vi leveret mere end 25 millioner kopper kaffe i Danmark. Vores fokus på de private hustande har givet rigtig mange henvendelser og efterspørgsel fra erhvervsdrivende, der ville have samme gode kaffe – blot leveret til deres kontor, frisørsalon med mere.

 

 

Derfor tog vi endelig springet og besluttede, at det skulle være nemt og billigt for alle kontorer at finde en kaffeløsning og have muligheden for at få leveret friske kaffekapsler hver måned.

forkæl kollegaer og gæster

Det er ingen hemmelig, at den gode kaffeløsninger til kontoret eller butikken kan være svært at navigere rundt i. For hvad skal kaffe til kontoret koste? Hvor meget kaffe drikker mine kollegaer? Hvad koster en kaffemaskine til kontoret? Skal det være en fuldautomatisk eller manuel maskine? Vi står altid klar til at give vores rådgivning og egne erfaringer fra erhvervskunder, når du skal ud og finde kontorets kaffemaskine. Tøv ikke med at række ud, og vi sidder klar til at hjælpe dig.


En ting, som du nok kan nikke genkendende til er, at kaffepræferencer kan være meget forskellige, og nogle kollegaer ønsker bare en opkvikkende sort kaffe, mens andre drømmer om en cremet latte på sødmælk. Og selvom kollegaer og gæster er forskellige, skal der helst være lidt til enhver smag, uanset hvilke kaffeløsning I ender med at vælge.


Heldigvis er det også nemt med kapslerne at tilsætte lige nøjagtig den mælk du eller dine kollegaer ønsker, uanset om det er klassisk naturmælk/komælk eller plantemælk, er det nemt at varme og skumme præcis den mælk I ønsker til jeres kaffedrik og tilsætte et shot eller to friskbrygget kaffe.

BILLIG OG GOD KAFFE - uden kompromis

Vi var selv trætte af bindingsperioder, fragtgebyrer og skjulte udgifter – derfor ville vi også skabe den nemmeste og mest fleksible løsning til Kaffedrengen. Her er der kun kærlighed til fleksibilitet og lækker kaffe, hvor du selv bestemmer hvor, hvornår og hvor meget du vil have leveret.

 

Derfor, er Kaffedrengen Erhverv skabt ud fra, at levering af kaffe til kontoret skal være nemt og billigt – men aldrig gå på kompromis med kvalitet og smag.

KÅRET TIL BEDSTE ABONNEMENTLØSNING

Kaffedrengen er stiftet af Michael, som også står bag Barberklingen, der blev kåret til Danmarks bedste abonnementsløsning i 2018 af Dansk Erhverv – Digital Handel.

Kaffedrengen

Kontakt

Start i dag

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte Nespresso® kompatible kaffekapsel på Trustpilot.

Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328

Copyright 2024 © Kaffedrengen.

FÅ BESKED, NÅR VI IGEN HAR LAGER

Vær den første til at få besked, når vi igen har Loveramics kopper på lager ❤️ Hvilke farver er du interesseret i?

Hør mere om vores
kommende returordning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores returordning.

Tilmeld dig vores
mørkristede nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye produkter, nyheder og meget mere i Kaffefamilien? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Psst… Bare rolig, vi spammer ikke.