DIN SMAGSPAKKE

Sendes i dag

Den perfekte introduktion af vores kvalitetskaffe til din Nespresso maskine. Få din smagspakke leveret indenfor 1-2 dage, så du hurtigt kan komme i gang med at smage.

  • Leveret gratis til din postkasse - i morgen
  • Mere end 10.000 danskeres favorit kaffe
  • Du forpligter dig kun til smagspakken
Free Delivery

GRATIS FRAGT

Leveret direkte til din postkasse - i morgen​

Good Cup Of Coffee

FAVORIT KAFFEN

Mere end 10.000 danskeres favorit kaffe

Non-Binding

INGEN BINDING

Du forpligter dig kun til smagspakken

OPFYLDNINGSPAKKEN

Sendes 25. juli 2020

Din første genopfyldningspakke bliver sendt efter 14 dage, og derefter hver 4. uge.

Du kan altid ændre i din levering, hyppighed og kaffevarianter på din profilside. 

Psst.. du er ikke bundet eller forpligtet til andet end smagspakken – vi håber bare, at du har lyst til at give vores kaffe et forsøg

OPFYLDNINGSPAKKEN

Sendes 25. juli 2020

Din første genopfyldningspakke bliver sendt efter 14 dage, og derefter hver 4. uge.

Du kan altid ændre i din levering, hyppighed og kaffevarianter på din profilside. 

Psst.. du er ikke bundet eller forpligtet til andet end smagspakken – vi håber bare, at du har lyst til at give vores kaffe et forsøg.

Save Money

SPAR PENGE

Vores gennemsnitsmedlem sparer ca. 2.000 kr. om året, ved at vælge os fremfor mærkebrands

Works every Time

VIRKER HVER GANG

Vi har sendt mere end 5.000.000 kapsler afsted til vores medlemmer.

Refil Box

LØB ALDRIG TØR

Slip for at løbe tør for kaffe og få leveret direkte i din postkasse

PRØVEPAKKEN

Du skal vælge et medlemskab for at modtage smagsprøven. Men frygt ej – vi vil kun leve af glade medlemmer. Derfor er du kun forpligtet til smagspakken.

 

Med medlemskabet har vi et godt udgangspunkt, hvis du ønsker du at fortsætte efter smagsprøven. Skulle du mod forventning ikke ønske at fortsætte, så kan du altid afmelde dig med få klik på din profilside.

Vores pakker er lavet til at kunne være i din postkasse. Derfor sender vi din kaffe med Dansk Avis Omdeling, der også leverer morgenavisen. Det gør, at vi kan levere din kaffe i din postkasse inden kl. 7 den efterfølgende dag.

Det kan du tro, at vi kan 😍 Dit medlemskab er super simpelt og fleksibelt.

 

Vi sender din første opfyldningspakke efter 14 dage fra tilmelding fordi, at vi ikke vil have, at du løber tør for kaffe. Passer det ikke dig, så kan du altid ændre leveringen med få klik på din profilside, efter, at du har bestilt prøvepakken.

Alle vores kaffekapsler er vakuumpakket for at sikre en så lang holdbarhed som overhovedet muligt. Vi garanterer altid minimum 8 måneders holdbarhed på vores Nespresso kompatible kaffekapsler.

MEDLEMSKABET

Livet bør være let ❤️ Derfor kan du med få klik afmelde dit medlemskab når som helst på din profilside. Du forpligter dig kun på smagsprøven, for vi vil nemlig kun have glade medlemmer i Kaffedrengen.

Det kan du også! Vi har mange medlemmer, der ønsker længere intervaller end vi tilbyder eller ønsker blot at købe kaffekapsler, når det passer dem.

På din profilside sætter du blot dit medlemskab på pause. Og når du igen har brug for mere kaffe, så skal du blot aktivere dit medlemskab og vælge ’afsendelse i dag’.

Herefter opretter vores system automatisk en ny ordre på kaffekapsler til dig, og så kan du trygt sætte dit medlemskab på pause igen, til næste gang du har brug for nye kaffekapsler.

Får du brug for at skræddersy dit medlemskab endnu mere, så tøv ikke med at hiv fat i os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med det mindste.

Vi ønsker at levere en simpel løsning, dagen lang. Derfor er prisen på vores kapsler ens. Uanset om du vælger, at du udelukkende vil have Lungo, Espresso eller Ristretto – så er prisen den samme. 

På din profilside kan du selv vælge dine varianter med få klik. Du kan blande dine opfyldningspakker helt som du ønsker dem.

Tøv ikke med at ringe til os på 71 99 90 72. Vi vil glæde os til at svare på dine spørgsmål. Telefonen er åben alle hverdage mellem 12 og 16.

Du kan også altid sende os en besked på chatten eller en mail til hej@kaffedrengen.dk – vi svarer dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig 😍 

logo-grey

71 99 90 72

Mandag – Fredag mellem kl. 12-16

hej@kaffedrengen.dk

Alle ugens dage

følg med her
Kaffedrengen ApS CVR-nr 39549328
Copyright 2020 © Kaffedrengen